logo flat light

 

Sensor Security befinner sig i en expansiv fas och behöver därför utöka teamet med en ny medarbetare. Vi söker en driven larmtekniker med hög servicekänsla.

Sensor Security är den självklara partnern när det gäller säkerhet. Vi är certifierade säkerhetsinstallatörer och specialiserade på att skräddarsy tekniska säkerhetslösningar till företag, butiker och bostadsrättsföreningar. Goda kundrelationer, hög kvalitet samt snabb och personlig service är ledord i verksamheten. Vi grundades 2013 och har sedan dess blivit en välettablerad säkerhetspartner inom regionen. Vi är ett mindre bolag med familjär känsla där alla har möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling och framtid. Idag är vi fem medarbetare med kompetenser inom inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passersystem, kameraövervakning,  bokningssystem, porttelefoni och lås.

Vi söker nu vår nya kollega. Du är en driven och lösningsorienterad person med ett högt mått av servicekänsla. Du är van att ta eget ansvar och arbeta självgående samtidigt som du trivs som en del av ett team där samarbete är en nyckel. För att trivas hos oss ser vi att du tycker om att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Samtidigt är du en social person med förmåga att sätta kundens behov i centrum. Viktigast för oss är att vi hittar en person med rätt inställning och driv. Har du dessutom tidigare erfarenheter inom branchen är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Västerås. Arbetet innefattar resor där arbete på annan ort förekommer. B-körkort är därav ett krav.

Sista ansökningsdatum är 31/1. Intervjuer sker löpande så rekryteringen kan komma att avslutas i förtid. Ansökan skickas till  info@sensorsecurity.se . Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Berglund på 021-440 30 24 eller Mikael Fjällström på 021-440 30 04.

 

Vi ser fram emot din ansökan!!