En porttelefonlösning med inbyggd kort- eller tagläsare innebär att man kostnadseffektivt och smidigt kan låta boende ta sig in, hålla porten låst för obehöriga och samtidigt erbjuda en enkel lösning för att släppa in besökare – allt från samma enhet. Porttelefoner finns i olika utföranden – med eller utan display för elektroniskt boenderegister och även med en kamera för att kunna identifiera besökaren om det önskas.
Uppkoppling görs via det vanliga telenätet eller viaen gsm modul och som svarsapparat använder man sin fasta telefon eller mobiltelefon. Denna lösning gör att man kan minimera installationskostnaden eftersom man slipper omfattande kabeldragning i fastigheten. Samtidigt ökar bekvämligheten för de boende då man inte behöver gå till en fast svarsapparat för att öppna.
systemet går med enkelhet att komplettera med bokningstablåer för tvättstugan eller bastun för att öka ordningen i dessa utrymmen.

Vi projekterar installerar och servar system från alla ledande leverantörer.

RCO www.rco.se
Axema www.axema.se
Aptus www.aptus.se
Bewator www.bewator.com